Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 13. dec, 2018
Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af helle schou, d. 27. dec, 2013
Hej maria og Tom.Tusind tak maria, fordi du kom forbi min fødselsdag, med en stor buket blomster,du ved jo,hvor meget jeg holder af blomster.Og så havde Liva altså bestemt sig for, at føde på min fødselsdag. mange tak, fordi du hjalp mig maria, du er en fantastisk fødselshjælper.. Tak til dig Tom, fordi vi måtte låne Maria det meste af natten...jeg fik sovet ,og maria tog nattevagten,da tid var...Knus og kram, fra henning og helle
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Helle Schou, d. 23. sep, 2013
Hej Maria og Tom.... Hjertlig tillykke med de dejlige hvalpe.d.23-9-2013. Hvor var Tequila dog bare dygtig under fødsel,og så kærlig ved de små,da de kom til verden....Vi glæder os til at se jer alle igen snarest.Kærlig hilsen Henning og Helle.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af helle Schou, d. 18. sep, 2013
hey maria.stort Tillykke med din "runde dag" D 14-9-2013. Håber du havde en festlig dag med venner og familie. Knus fra Henning-selina og helle.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Helle Schou, d. 26. jul, 2013
Kære Maria og Tom... Sikke dog en dejlig modtagelse ,henning og jeg fik, da vi ankom til KSS udstillingen i vejen...Campingvogn og fortelt sat op, og så endda champagne-jordbær ,og kaffe bagefter.hvor var det bare sødt af jer.Tusind tak......Sikke nogle dejlige dage vi alle har haft.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Helle Schou, d. 20. maj, 2013
Hej med jer
hvor er det flot at alle hvalpene fra jeres første kuld, er testet patella fri.
Et lille billede af Jamie (Aramis), nu hvor han er blevet over et år.
knus Helle
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af gisleyg, d. 16. maj, 2013
Hey tit øll4
Stórt til lukku við Kennel-navninum. Flott navn. Eg havi ikki sæð vakrari Yorkshire T. enn tykkara.
Skrevet af helle Schou, d. 30. mar, 2013
Kære maria og tom. I ønskes en rigtig god påske,også lige en hilsen til familien på færøerne.Mange hilsner fra Henning-helle og alle vufferne.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Handler Simone Schultz, d. 28. feb, 2013
Fantastisk Hjemmeside! <3 :-)
Knus
E-mail:
Skrevet af helle Schou, d. 29. jan, 2013
Hej maria og tom,familie.Lige en hilsen til færøerne ,her fra os.. Håber i alle har det godt... Vi glæder os, snart til at se jer...Så skal vi nok have kaffe og kage klar. mange knus, henning-helle og alle vufferne..
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Helle Schou, d. 17. okt, 2012
Hej Maria og Tom. Hjertlig tillykke med Tequila på udstilling i Herlufmagle,hvor hun blev Club Champion, hvor flot. Aramis sender sin mor et kæmpe snudekys. Knus Henning -helle og alle pigerne.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Helle Hersted, d. 15. aug, 2012
Hej Miss Super Winner 2012 og BOSS
og jeres to mennesker .
Sikkke nogle flotte titler i Vejen .Det er bare så super flot gået .Kæmpe tillykke
E-mail:
Skrevet af Helle Schou, d. 2. aug, 2012
Hej maria og tom.Vi hører at Tequila fik Bim og klub cert,derefter Bim bis 4.og så igen Bim og endnu et klub cert,og så Bim Bis 2.Sandelig om hun så ikke også bliver kåret som Miss super winner 2o12,og 3 bedste tæve og Igen club cert. Hold da op hvor er det flot,sikke nogle dage i har haft i vejen. Øv ærgeligt vi ikke kunne være med i år,men det har vi til gode næste år.Stort tillykke fra henning og Helle.Aramis sender sin mor et knus.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Vivi Christensen, d. 2. aug, 2012
Hallo Maria og Tom. Kæmpe stort tillykke med Tequila, super flot weekend for jer i Vejen med KSS. Knus fra Vivi & Brian
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af helle schou, d. 23. jun, 2012
Hej Maria og Tom. kæmpe stort tillykke med Tequila i Ballerup den 16-6 2012, hvor hun blev Dansk Champion. Hvor flot. Hendes lille søn Aramis, sender mor ,et stort knus. mange hilsner fra henning-helle og alle pigerne.
E-mail:
Hjemmeside: