Hvalpe født den 11-02-2012

De stolte forældre

 

INTCH DKCH SECH NOCH NORDCH KLBCH Con´danica The Boss og Tequila Night Orchid er blevet forældre

Mor og børn

Tequila Night Orchid fødte den 11-02-2012 tre dejlige drenge.
Tequila klarede fødslen rigtig flot, det er første gang hun har hvalpe, så vi var meget spændte på hvordan fødslen ville gå. Som sagt gik det rigtig godt, alle tre hvalpe kom til verden indenfor en time. Den største hvalp vejede 148g, den mellemste vejede 140g og den mindste vejede 138g. De har alle taget på i vægt og Tequila passer dem så flot, hun pusser og nusser om dem, og giver dem masser af mælk.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke den fremragende jordmoder Helle Schou, der også opdrætter Yorkshire Terrier og er indehaver af kennelen Yorkie-designs. Helle var så sød, at hun tog sig tid til at være hos os og hjælpe hvis der skulle opstå nogle komplikationer. Helle har mange års erfaring med opdræt og fødsler, derfor var det meget betrygende, at have hende med til fødslen. Heldigvis blev der ikke behov for alt for megen hjælp, da Tequila klarede fødslen fremragende.

Jeg vil også lige sige tak til Helle Hersted kennel Hersted Yorkshire og Vivian Pilov kennel Steelblue Collection, for gode råd og vejledning under drægtigheden.

Jeg sætter stor pris på at opdrættere, der har års erfaring er villige til at dele ud af deres erfaringer, så nybegyndere som os kan få en god start, det betyder rigtig meget for os. SÅ tak De damer :o)

Mor Tequila og de dejlige drenge

Overskrift 1

nammm hvor smager det dejligt, vi er alle tre gode til at spise og tager godt på i vægt...